Uslovi plaćanja i transport

Za partnera u poslovima dostave izabrali smo DExpress kao  jednu od najpouzdanijih kurirskih službi na prostorima Srbije.

Usluge kurirske službe se iniciraju nakon evidentiranja uplate, ukoliko je odabran način uplate putem uplatnice, a kao je odabran način uplate pouzećem od momenta evidencije kupovine.  Sve porudžbine za koje su uplate(putem uplatnice) realizovane ili evidentirane(opcija placanja pouzećem) do 13h biće isporučene isti dan. Sve porudžbine za koje su uplate(putem uplatnice) realizovane ili evidentirane(opcija placanja pouzećem) posle 13h biće isporučene sutradan ili naredni radni dan.

Isporuke se vrše svakog radnog dana. Ako je porudžbina izvršena preko vikenda (subota i nedelja) ili tokom praznika isporuka se vrši prvog sledećeg radnog dana..

Troškove isporuke za kupljenu robu snosi prodavac, izuzev u slučaju reklamacije (troškove povrata robe snosi kupac)

Precizne cene usluga proverite KLIKOM OVDE

NAČIN PLAĆANJA

Skala Green  DOO Subotica (www.skalagreen.com/webshop) nudi sledeće načine plaćanja:
Plaćanje pouzećem
Ukoliko želite da izvršite plaćanje pouzećem, isplata se vrši prilikom isporuke porudžbine. Ukoliko je isporuka putem kurirske službe, isplata se vrši direktno osobi koja vrši isporuku.

Plaćanje preko računa
Nakon što ste izvršili naručivanje, dobićete sve neophodne informacije za plaćanje preko računa. Isporuka će biti izvršena tek nakon što je uplata potvrđena.
 
PLAĆANJE KARTICOM

Plaćanje proizvoda na našoj internet prodavnici je moguće izvršiti na jedan od sledećih načina: platnim karticama - VISA, MasterCard i Dina koje podržavaju plaćanje preko Interneta. 

Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa OTP bankom i obavlja se na bezbedan i sertifikovan način jednostavnim unosom podataka sa platne kartice.

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju i time je porudžbina odobrena i ulazi u dalji proces pripreme za isporuku.

Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, SKALA GREEN DOO ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU, SUBOTICA  je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

IZJAVA O BEZBEDNOSTI I NAČINIMA PLAĆANJA

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje OTP banka, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).  Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu

Cene su izražene u dinarima , uključujući PDV (porez na dodatu vrednost).

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića.
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing